DRAGI PEDAGOGI, REPREZENTANŢI AI CADRULUI DIDACTIC!

DRAGI PEDAGOGI, REPREZENTANŢI AI CADRULUI DIDACTIC!

71
DISTRIBUIȚI

Cu prilejul sărbătorii profesionale, Vă adresez sincere urări de sănătate, armonie sufletească și numai bucurii, pentru că sunteți acele suflete sublime, care și-au consacrat întreaga vocație școlii, grădiniței, unde se șlefuiesc diamantele sufletești ale frumoșilor noștri copii, sunteți cei care faceți, ca instituția să devină pârghia cea mai puternică pe care se sprijină existența și înălțarea Neamului.
Vă mulțumesc tuturor, pentru munca enormă, pentru sufletele pline de tandrețe și înțelepciune, ce luminează necontenit calea celor ce vin către dumneavoastră cu toată speranța și naivitatea, cu toată frumusețea și modestia lor interioară!
Recunoștința și respectul din partea celor din jur, și mai ales a tinerei generații, cărora ochii Dumneavoastră le-au luminat privirile, să nu întârzie să vină, iar societatea să vă redea aprecierea și stima care o meritați pe deplin.
Vă mulțumesc pentru experiențele și ideile, pe care le împărtășiți cu generozitate, pentru tot ce învățăm de la Dumneavoastră și alături de Dumneavoastră.
Fie ca linia vieții să fie ticluită pe jos din flori, pe sus din stele, iar viața dumneavoastră să fie mereu în palma bunului Dumnezeu!
Vă sărut și vă cuprind sufletele frumoase, La mulți Ani!
Cu respect,
Primarul municipiului Străşeni,
Valentina Casian