FĂGURENI, LA MULŢI ANI!

FĂGURENI, LA MULŢI ANI!

79
DISTRIBUIȚI

Autoritatea Publică Locală din municipiul Străşeni, transmite sincere felicitări locuitorilor satului Făgureni cu ocazia împlinirii a 567 ani a acestei  aşezării pitoreşti, situată la 4 km de Străşeni.

Fie ca sărbătoarea „Adormirea Maicii Domnului”, să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină, căldură şi belşug, să vă îndrumeze doar la fapte bune întru prosperarea localităţii şi a pamîntului drag. În casele Dumneavoastră să domnească mereu pacea, voia bună  şi belşugul.

Sacritatea sărbătorii să ne facă mai buni, mai curaţi, mai iertatori şi mai atenţi cu cei din preajmă.

 

De menţionat că localitatea Făgureni este administrată de către primăria  municipiului Străşeni, în ultima perioadă aceasta bucurându-se de o atenţie sporită din partea autorităţilor locale. În sat a fost construit apeductul cu lungimea de 5 kilometri, gradiniţa a fost renovată în totalitate şi au fost amenajate două staţii de oprire. La moment este elaborate planul de străzi şi proiectul ethnic pentru iluminatul public stradal al localităţii.

Cu respect,

Primarul municipiului Străşeni,

Valentina Casian

 

Programul  activităţilor zilei de 28 august, în satul Făgureni:

 

  1. 7:00 – 11:00 Sfânta Liturghie

 

  1. 13:00 – 15:00 Competiţii sportive ( trasul la funie, ridicarea la bara, alergare, mersul roabei, sărituri în lungime , trînta naţională ) .

 

  1. 15:00 – 16:00 Volei

 

  1. 17:00 Fotbal

 

  1. 19:00 Concurs de cîntec , dans şi poezie

 

 

  1. 20:30 Mesajul de felicitare al dnei Primar Valentina CASIAN

 

21:00  Hora satului alături de Formaţia Faguri.