ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR MUNICIPIULUI STRĂȘENI, STRADA ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT

ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR MUNICIPIULUI STRĂȘENI, STRADA ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT

111
DISTRIBUIȚI

Primăria municipiului Strășeni vă comunică despre derularea lucrărilor de construcție a sistemului de canalizare și a stației de pompare a apelor uzate pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt din Municipiul Strășeni (sectorul Aleea Plopilor – strada Veronica Micle), valoarea cărora se estimează la 2,5 milioane lei. În procesul de execuție, în legătură cu dificultățile legate de pânzele de ape subterane la suprafață, ce provoacă straturile mișcătoare ale solului, vor fi modificări în amplasarea traseului principal și a stației de pompare. Totodată, în scopul informării despre procedura conectării gospodăriilor, apartamentelor la sistemul centralizat de canalizare, Vă comunicăm despre convocarea adunărilor cu locuitorii străzii Ștefan cel Mare:
Sectorul Aleea Plopilor ( intersecție cu strada Petru Rareș) până la Ștefan cel Mare, 217 – adunarea se va desfășura marți, 11 septembrie, ora 18-00, locul desfășurării – Strada Ștefan cel Mare, 217;
Sectorul Ștefan cel Mare ( intersecție cu strada Veronica Micle) până la Ștefan cel Mare 217 – adunarea se va desfășura miercuri, 12 septembrie, ora 18-00, locul desfășurării – terenul adiacent ÎM ”Gospodăria Comunală Strășeni”.
Anterior, în cadrul acestui proiect, au fost executate lucrări de extindere a sistemului de canalizare pe străzile Toma Ciorbă și Petru Rareș, care vor fi puse în funcțiune după construcția lucrărilor sus-menționate. Totodată, este elaborat proiectul tehnic privind construcția stației de epurare a apelor uzate dîn localitate, acesta fiind un obiectiv prioritar pentru autoritatea locală.
Valentina Casian, primar de Strășeni.