INVESTIM ÎN IFRASTRUCTURĂ – DEZVOLTĂM ECONOMIA LOCALĂ

INVESTIM ÎN IFRASTRUCTURĂ – DEZVOLTĂM ECONOMIA LOCALĂ

29
DISTRIBUIȚI

Oraşul Străşeni, alături de alte 5 localităţi, beneficiază de un suport financiar în valoare de 20 000 $, finanţat de Guvernul Elveţian, pentru dezvoltarea economică a localităţii.
Proiectul presupune valorificarea şi dezvoltarea platformei industriale a oraşului Străşeni, prin dezvoltarea infrastructurii de afaceri, în Parcul Industrial „CAAN”, unde activează circa 400 de persoane.
Astfel, astăzi au fost recepţionate lucrările, ce presupun reabilitarea reţelei de alimentare cu apă în zona industrială din strada V. Crăsescu, municipiul Străşeni. Magistrala construită are lungimea de 400 metri, 8 rezidenţi din cadrul Parcului Industrial, Centrul de Instruire, fiind deja conectaţi la aducţiune.
Valoarea totală a lucrărilor efectuate de către SRL „NEOVIRT”, se estimează la 457980, 00(cu TVA).
Menţionăm că, pe lângă acest proiect, Municipiul Străşeni este una din cele 23 localităţi din Republica Moldova selectate spre finanţare, la fel din partea Guvernului Elveţian, prin intermediul PNUD ( obiectivul selectat de băștinașii din orașul Strășeni – iluminarea a 4,3 km din străzile localității, proiect care deja a fost implementat cu succes).
Autoritatea publică locală din municipiul Străşeni, mulţumeşte Guvernului Elveţian, proiectului PNUD „Migraţie şi Dezvoltare Locală”, pentru suportul financiar, precum şi tuturor celor implicaţi în implementarea proiectului, datorită cărora se creează un mediu atractiv investitorilor, pentru dezvoltarea economică a localităţii.