UN NOU PROIECT PENTRU MUNICIPIUL STRĂŞENI

UN NOU PROIECT PENTRU MUNICIPIUL STRĂŞENI

83
DISTRIBUIȚI

Oraşul Străşeni, alături de alte 5 localităţi, beneficiază de un suport financiar în valoare de 20 000 $, finanţat de Guvernul Elveţian, pentru dezvoltarea economică a localităţii.
Proiectul presupune valorificarea şi dezvoltarea platformei industriale a oraşului Străşeni, prin dezvoltarea infrastructurii de afaceri, în Parcul Industrial „CAAN”.
Astfel, zilele acestea, cei de la SRL „NEOVIRT”, firmă câştigătoare în cadrul licitaţiei, au şi început reabilitarea reţelei de alimentare cu apă în zona industrială din strada V. Crăsescu, din municipiului Străşeni.
Bugetul total presupune 457980, 00(cu TVA).
Menţionăm că, pe lângă acest proiect, Municipiul Străşeni este una din cele 23 localităţi din Republica Moldova selectate spre finanţare, la fel din partea Guvernului Elveţian, prin intermediul PNUD ( obiectivul selectat de băștinașii din orașul Strășeni – iluminarea a 7,3 km din străzile localității, proiect care deja a fost implementat cu succes).

Autoritatea publică locală din municipiul Străşeni, mulţumeşte Guvernului Elveţian, proiectului PNUD „Migraţie şi Dezvoltare Locală”, pentru suportul financiar, precum şi tuturor celor implicaţi în implementarea proiectului.