ÎN ATENȚIA INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN LOCALITATE! ZIUA UȘILOR DESCHISE LA COLEGIUL...

ÎN ATENȚIA INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN LOCALITATE! ZIUA UȘILOR DESCHISE LA COLEGIUL DE ECOLOGIE DIN CHIȘINĂU

11
DISTRIBUIȚI

Dragi tineri și iubitori ai mediului înconjurător,

Vă invităm cu mare plăcere să luați parte la evenimentul nostru anual de Ziua Ușilor Deschise, care va avea loc pe data de 06.05.2023 începând cu ora 11:00 la Colegiul de Ecologie. În cadrul acestei zile, veți avea oportunitatea să descoperiți oferta noastră educațională și să vă familiarizați cu mediul nostru instituțional.

Veți fi întâmpinați de cadre didactice și de elevi pasionați de specialitățile din cadrul instituției, care vă vor prezenta programele noastre educaționale și proiectele pe care le desfășurăm. Vă vom oferi un tur al campusului nostru și veți putea să vizitați laboratoarele, biblioteca și să descoperiți facilitățile noastre de învățare.

De asemenea, veți avea ocazia să discutați cu alți tineri interesați și să vă întrebați colegii noștri elevi despre experiența lor în cadrul Colegiului de Ecologie.

Dacă sunteți interesați de o carieră de success sau sunteți doar curioși să aflați mai multe despre acest subiect, vă încurajăm să luați parte la evenimentul nostru. Vă asigurăm că veți avea o zi plină de informații și inspirație.

Nu este necesară nicio înregistrare, așa că vă așteptăm pe toți cu brațele deschise. Vă rugăm să vă prezentați la intrarea principală a colegiului începând cu ora 11:00 în data de 06.05.2023 pe adresa mun. Chișinău, str. Burebista 70.

Vă așteptăm cu mare entuziasm!

Cu drag, Echipa Colegiului de Ecologie

https://colecologie.md